WP Niveau: starter

Wordpress blog voor de startende gebruiker. Voornamelijk berichten over het gebruik van de user interface voor abonnees en redacteuren.

WordPress Puddinq Dashboard plugin

Puddinq Dashboard is een lichtgewicht plugin die het admin dashboard van wordpress een andere look geeft. Met de plugin kan je: widgets verbergen puddinq widgets gebruiken het WordPress logo vervangen

WordPress on ssl

WordPress aanpassen voor ssl kan op meerdere manieren. Chrome gebruikt vanaf januari 2017 extra signalen om gebruikers erop te attenderen dat zij een onveilige site bezoeken (en dat dat niet goed is). Allereerst moet jouw hosting wel beschikken over een ssl certificaat voor jouw site. Het enige resterende nadeel van ssl is dat oudere telefoons… Read more »

Wamp server opzetten windows 10

Wamp Server logo

Na de upgrade van windows 7 naar 10 heb ik gekozen voor een verse installatie. Omdat het niet de enige pc is die ik ga installeren, hier een samenvatting voor het opzetten van wamp: Server, virtual hosts en mail. Wamp server Wamp server is een click, install en done proces. Iedereen kan het. Download de… Read more »