Over – puddinq

Over puddinq .mobi -.com -.nl (beta)

Puddinq is een test en speeltuin ter vermaak van de betrokkenen. De kern achter testen en spelen is de toepassing van technieken en nieuwe mogelijkheden binnen het internet. Hiermee heeft puddinq een vrijwel doelloze opbouw en permanente beta status. U kan ook lid worden en doelloos zijn…!

Het kan zijn dat u op de site stuit en iets interessant vind, of juist iets irritants. Dit is dan geheel toevallig en niet de intentie… Mocht een post u irriteren (of zelfs beledigen) dan kan u dat (onderaan) melden en dan overweegt puddinq het verwijderen van de post. Nieuwe leden die doelbewust kwetsend hebben geschreven worden verwijderd.

Het doel van puddinq is dus ook niet commercieel, niet ter uw vermaak, niet voor u om enig recht te ontlenen over dat wat erop staat. Verwijzingen naar deze site mogen maar de bereikbaarheid wordt niet gegarandeerd.

Voorwaarden

Disclaimer voor www.puddinq.nl

puddinq, verleent u hierbij toegang tot www.puddinq.nl (“de Website”) en publiceert hier ter technische exploratie (vermakelijke) informatie en teksten, afbeeldingen en andere materialen voor particuliere, niet-commerciële doeleinden.

puddinq behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

puddinq spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van puddinq.

In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op de Website. puddinq oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij puddinq en haar bezoekers. Indien gebruik is gemaakt van beschermd materiaal waar rechthebbenden bezwaar op hebben kan onderstaand contactformulier worden gebruikt om hier melding van te maken. Ongeacht wie het materiaal heeft gepubliceerd verleent Puddinq direct alle medewerking voor het verwijderen van dergelijke materialen.

De inhoud van de Website is beschikbaar onder de Creative-Commonslicentie Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederlands, tenzij anders aangegeven bij specifieke materialen.

Contact puddinq

[contact-form-7 id=”1284″ title=”Contact over”]