Archives: Ongelukken

HIerin worden ongelukken in Haarlem bijgehouden

Fietser en scooter botsen op Tesselschadeplein

Op het fietspad langs de Rijksstraatweg ter hoogte van het Tesselschadeplein zijn begin December 2016 een fietser en een scooter met elkaar in botsing gekomen. Het was dusdanig ernstig dat een traumahelikopter is opgeroepen.

Scooterrijder valt bij Marsmanplein

Voor de deur van het winkelcentrum het Marsmanplein is op de ventweg van de Rijksstraatweg een scooterrijder ten val gekomen. Vermoeddelijk betreft het een eenzijdig ongeval. Er wordt in het Haarlemsdagblad niet over andere weggebruikers gesproken.

Auto raakt scooter bij uitparkeren Bazellaan

Op zondagmiddag 13 November is op de Bazellaan in Parkwijk Haarlem een scooter geschept door een uit parkerende auto. Op de scooter zaten twee personen van wie er een naar het ziekenhuis is gebracht.

Scooter op paal bij Junoplantsoen

Op woensdag avond 19 oktober is een jongen erg ongelukkig met zijn knie tegen een paaltje gereden op het Junoplantsoen in Haarlem. Uiteindelijk heeft de ambulance hem met een gespalkte knie meegenomen.

Auto botst op scooter op Wagenweg

De vrouw op de scooter stak rond 13:00 uur bij de Westelijke Randweg de Wagenweg over toen ze werd geschept door een personenwagen. Het slachtoffer kwam tegen een paaltje van een verkeerslicht tot stilstand.. lees verder op het Haarlemsdagblad